Drugshonden

Korte biografie bedrijf
Scent imprint for dogs is opgericht door Wesley Visscher uit Ens. Wesley heeft al ruim 10 jaar ervaring als professioneel speurhonden geleider. Oktober 2014 is hij voor zichzelf begonnen onder de naam Scent imprint for dogs. Wesley is gespecialiseerd in het opleiden en trainen van puppy’s tot speciaal inzetbare speur- en of detectie honden voor de politie of voor andere overheidsinstellingen zowel nationaal als internationaal. Daarnaast leidt hij ook instructeurs op in de discipline detectie en/of tracking en trailing.
 
Workshop, detectiespeuren
Tijdens deze workshop maak je kennis met de eerste stappen van het detectiewerk, ook wel speuren genoemd. Detectiewerk is geschikt voor alle honden: jong, oud, kleine en grote rassen. Op deze manier kun je op een leuke manier bezig zijn met je eigen hond, het speurwerk hoeft dan ook niet perse met tabak, narcotica of andere stoffen. Maar kan gewoon met het favoriete speeltje van je hond, een koekje of iets anders waar de hond gek op is. 
 
Demonstratie, detectiespeuren
Tijdens deze demonstratie zullen wij een korte impressie geven wat onze detectie speurhonden kunnen. De honden zullen zoeken naar hun aangeleerde stoffen, denk hierbij aan verdovende middelen, explosieven of primaten. We zullen de honden diverse bagage, mensen en auto aflaten zoeken. 
 
Je kan deelnemen aan onze workshops of onze demonstraties bijwonen op Woferland! Mochten er vragen zijn kom gerust langs!


Share our website