Verkiezing 'mooiste' hond van Twente

Dit jaar gaan we wederom alle rassen, groottes en gewichten van de viervoeters door elkaar jureren. Alle viervoeters doen mee aan een voorronde ongeacht de leeftijd, ras of gewicht. Er wordt een ronde gelopen en op dat moment kiest de jury een tweetal viervoeters uit die doorgaan naar de finale. Alle deelnemende viervoeters met hun baasje die niet doorgaan naar de finale ronde ontvangen een leuke attentie en een medaille. Elke viervoeter die meedoet is "Mooi" mooi van buiten mooi van binnen mooi voor elke baas. 
Alleen voor de verkiezing  "mooiste" hond van Twente geld er een inschrijfgeld van € 15.00, alle andere activiteiten en de entree is gratis.

Na inschrijving ontvang je in de week van 16 september alle informatie die je nodig hebt voor deelname van de "mooiste" hond van Twente 2019.


Wie zitten er in de jury?
De juryleden zijn echte hondenkenners en liefhebbers, zij zullen aan de hand van een checklist alle viervoeters gezamelijk beoordelen.

Rob Pronk : Eigenaar Pronk`s dogshop (Organisator en sponsor van dit evenement)
Gerrit de Weerd : Directeur Farm Food (Organisator en sponsor van dit evenement)
Robert Bos : Dierenarts Bos
Joke Nijhuis : Kynologe


Welke prijs kan je viervoeter winnen?
In meerdere voorrondes worden twee viervoeters geselecteerd die doorgaan naar de finale, zij gaan strijden tegen elkaar voor de felbegeerde titel van
"Mooiste" hond van Twente 2019`
Iedereen in de finale groep gaat naar huis met een mooie goodiebag. De nummers 1, 2 en 3 ontvangen een extraatje van verschillende deelnemende bedrijven die een leuke prijs beschikbaar stellen.
 
Wat kan je winnen: (de prijzen worden nog bekend gemaakt, wees gerust dit zijn super leuke prijzen)
Farm Food en Pronk`s dogshop en de bedrijven die deelnemen stellen super leuke prijzen beschikbaar! De nummer 1 gaat in ieder geval met de titel "Mooiste" hond van Twente`, 3 maanden gratis Farm Food voeding en nog veel meer leuke cadeaus naar huis... Tevens mag de nummer 1 direct door naar de Finale van DE MOOISTE HOND VAN NEDERLAND op het Animal event 2020 in Beekse Bergen!

Share our website