Over ons

Verkiezing “Mooiste” hond van Twente in een nieuw jasje! 
 
30 september 2018 om 11:00 uur is het zover! Dan gaan onder leiding van organisatoren Pronk’s dogshop en Farm Food, de trotse Twentse hondenbezitters, strijden met hun viervoeters om de felbegeerde en unieke titel “Mooiste” hond van Twente.
De verkiezing “Mooiste” hond van Twente is in een nieuw jasje gestoken, vanaf vorig jaar wordt de "mooiste" hond een onderdeel van het leukste evenement van het oosten: Woeferland.
 
Woeferland wordt het evenement van ongekend formaat waar elke rassoort, kruising of bastaard de mogelijkheid heeft om deel te nemen aan verschillende activiteiten op het mooie buitenterrein van het Hulsbeek. Als onderdeel van het evenement Woeferland komt de verkiezing “Mooiste hond van Twente wederom terug, elke deelnemende viervoeter heeft weer de kans om de titel van het jaar binnen te slepen. Geen strenge keurmeesters, maar een gezellige 4 koppige jury (eigenaar Pronk’s Dogshop, eigenaar Farm Food, dierenarts Bos en Joke Nijhuis) die de honden op diverse aspecten gaan jureren.
 
Een gedeelte van het Hulsbeek(Ligweide1) (parkeren P4) in Oldenzaal wordt omgetoverd tot een waar honden paradijs om dit unieke evenement te laten plaatsvinden. Om 11:00 uur gaan we beginnen met verschillende activiteiten en demo`s en natuurlijk worden de eerste honden voor de verkiezing “Mooiste hond van Twente opgeroepen, terwijl de wachtende viervoeters en hun baasjes zich op het terrein kunnen vermaken.
 
Er zullen verschillende educatieve demonstraties worden gegeven, lezingen en workshops en uiteraard kunnen de koopjesjagers hun hart ophalen bij de verschillende kraampjes en tentjes!
 
 

Share our website