Woeferland

Mooiste hond van Twente 2019 vindt plaats op Woeferland!

29 september: verkiezing "Mooiste" hond van Twente!
Het begint al een traditie te worden, want voor de zesde keer op rij organiseert Pronk's dogshop in samenwerking met Farm Food deze leuke hondenshow. 

De "Mooiste" hond van Twente`!
29 september 2019 om 11:00 uur is het zover!  Dan gaan, onder leiding van organisatoren Pronk’s dogshop en Farm Food, de trotse Twentse hondenbezitters, strijden met hun viervoeters om de felbegeerde  en unieke titel  "mooiste" hond van Twente’.

De verkiezing "mooiste" hond van Twente` is vanaf 2017 een onderdeel van het leukste evenement van het oosten: Woeferland.
Woeferland wordt het evenement van ongekend formaat waar elke rassoort, kruising of bastaard de mogelijkheid heeft om deel te nemen aan verschillende activiteiten op het mooie buitenterrein van het Hulsbeek. Als onderdeel van het evenement Woeferland komt de verkiezing "Mooiste" hond van Twente` wederom terug, elke deelnemende viervoeter heeft weer de kans  om de titel van het jaar binnen te slepen, elke hond is op zijn eigen manier mooi vandaar de "Mooiste". Geen strenge keurmeesters, maar een gezellige 4 koppige jury (eigenaar Pronk’s Dogshop, eigenaar Farm Food, dierenarts Bos en raskenner Joke Nijhuis)  die de honden op diverse aspecten gaan jureren.

Een gedeelte van het Hulsbeek in Oldenzaal, ligweide 1, parkeren op P1, P2 en P4, wordt omgetoverd tot een waar honden paradijs om dit unieke evenement  te laten plaatsvinden. Om 11:00 uur gaan we beginnen met verschillende activiteiten en demo`s en natuurlijk worden de honden voor "Mooiste" hond van Twente` opgeroepen, terwijl de wachtende viervoeters en hun baasjes zich op het terrein kunnen vermaken.

Er worden verschillende educatieve demonstraties en workshops gegeven en bij mooi weer kun je heerlijk pootje baden en uiteraard kunnen de koopjesjagers hun hart ophalen bij de verschillende kraampjes en tentjes!

Je kan je inschrijven voor de verkiezing "Mooiste" hond van Twente`  in de winkel van Pronk`s dogshop of via het contact formulier van Woeferland. 

Voor wie?
Alles in deze hondenshow draait om de felbegeerde titel "mooiste" hond van Twente'. Bij deze hondenshow is iedereen welkom. Iedereen? Ja, iedereen. Dus heeft Luna geen stamboom, zijn Max zijn oren net te lang en zijn Boris zijn poten te kort? Geen probleem, want de jury bestaat niet uit strenge keurmeesters.Elke hond is op zijn manier "Mooi".
 
De jury: 
De heer Pronk (eigenaar van Pronk's dogshop), de heer Bos (dierenarts), de heer De Weerd (eigenaar Farm Food) en Mevrouw Nijhuis (Kynoloog) nemen deze leuke taak op zich en zijn van mening dat elke hond kans maakt om de "Mooiste" hond van Twente te worden.
 
Nog veel meer...
Twee jaar geledenzijn wij naar een andere locatie verhuisd en dit met succes, vandaar dat we dit jaar het Hulsbeek weer omtoveren tot een ware hondenparadijs. Het Hulsbeek, heeft veel gras, bos, water en ruimte voor de viervoeters en hun baasjes. Naast de verkiezing staat er ook verzameling van leuke kraampjes en zullen diverse nevenactiviteiten zoals demonstraties, workshops en fotoshoots plaats vinden. De kinderen kunnen zich laten schmincken tot hond of kat of zich uitleven op het springkussen. Kortom, een leuke dag voor het hele gezin!
 
Schrijf jouw viervoeter in! 
Ben jij net zo enthousiast geworden als ons? Gooi dan je plankenkoorts overboord en meld je aan in de winkel van Pronk`s dogshop of via het contact formulier van Woeferland. 
De inschrijfkosten bedragen €15,00 en iedere deelnemer ontvangt een mooie attentie en een medaille, de viervoeters die doorgaan naar de finale ontvangen een gevulde goodiebag t.w.v 25,- en de nummers 1, 2 en 3 ontvangen oa gratis Farm Food hondenvoeding en diverse andere prijzen.
Schrijf je in (via ons contactformulier of download het inschrijfformulier) en wie weet gaan jullie dan zondag 29 September naar huis met de felbegeerde titel "Mooiste" hond van Twente'.
 
Er valt nog meer te winnen... 
Er wordt niet alleen gestreden om deze titel, de andere prijzen zijn ook niet mis. Wat dacht je van 3 maanden gratis hondenvoer van Farm Food, een fotoshoot, een leuke workshop met je hond, een hondenmand of gratis inentingen. En dit is nog maar een kleine greep uit al het moois dat je kunt winnen. Kortom, we kijken er naar uit om jullie allemaal te zien op 29 september op Het Hulsbeek voor een geweldige dag.
 
Kort samengevat:

Waar? 
Het Hulsbeek, Ligweide 1, in Oldenzaal, Parkeren P1, P2 en P4

Wanneer?
29 September 2019

Hoe laat?
Van 11:00 tot 16:30 uur

 

Share our website